Czym jest ACESS najlepiej przedstawia zdjęcie powyżej - model budowany przez Marcina całą zimę, zmienił się w ruinę w ciągu jednego popołudnia - ale zdobył podium !. Jeśli będzie z czego to może uda się wgrać jakiś materiał wideo - zobaczę.
A tam zaraz w ruinę. Dobry jeszcze jest. Jeszcze kiedyś podium wywalczy.
Galeria git! Ale żeś porobił portrety psychologiczne. Znam trochę tych ludzi i właściwie każdy ma swoją zajebistą minę
Edytowane przez Piotrek B dnia 26.04.2015 20:13
Nie biorę grawitacji na poważnie.
Gratuluje udanej imprezy - widać, że wszyscy dobrze się bawili. Przejeżdżałem w sobotę i kusiło żeby zajrzeć ale byłem z dwu-letnim dzieckiem i nie miałem kasków . On by się odnalazł doskonale bo uwielbia się bawić w strażaka, ale odpowiedzialność rodzicielska mi nie pozwoliła
Ten mój Nieuport wygląda opłakanie, nie mniej jestem z niego dumny. Zastanawiam się czy go odbudować, czy robić nowy. Takie zawody to olbrzymia dawka doświadczenia. Na przykład to, że walka to nie tylko cięcie taśmy, ale też sprawny model z niezawodnym napędem, który wylata w powietrzu ile się da!
A zawody super - trochę inny klimat, może przez to,że hałas większy i czuć ten specyficzny zapach spalonej benzyny - tak jakby trochę wyższa liga. Żeby tylko trochę więcej cięć było...
Ja w to wchodzę i wszystkim,którzy się zaangażowali dziękuję - takiej imprezy nie da się zrobić we trzech.
Wojtek super fotki - coraz lepsze, dzięki za ogarnięcie grilla.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 26.04.2015 23:34
"Gdybym miał wybrać, wolałbym ptaki niż samoloty "
C. Lindberg
Ciekawe po jakiej taryfie nam to wyposażenie policzą. Chyba, że po prostu im ten toi toi nie po drodze i prędzej czy później go zabiorą. Do Piotrka się nie mogę dodzwonić...
C. Lindberg
AQUARIUS napisał/a:
Nikt nie zadzwonił, bo wszyscy byli przekonani, że ty to zrobiłeś.
A widzisz jak życie potrafi jeszcze zaskoczyć Pewnie jakbym wiedział, że tak długo stoi to bym zadzwonił. Ale na szczęście miałem lepsze widoki z oknaNie biorę grawitacji na poważnie.
Ja też w końcu złożyłem swój - delegacje mają swoje plusy
[movie=youtube]ZlmV4Ph5kYQ[/movie]
Sławek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Fajne filmy. Ciekawe czy Wojtek coś jeszcze skręci.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 15.05.2015 14:19
C. Lindberg