grkaminski napisa�/a:
Na zdj璚iach z zawod闚 wida� fajnego EC-135 w malowaniu LPR, a w klasyfikacji go nie ma. Dlaczego???
Bo nie spe軟ia warunk闚 regulaminu F4H-P Jakby nie patrze� to jednak 鄉ig這wiec S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
No to i cosik ode mnie - filmik z lot闚.
Nagrywa� kolega moim aparatem - ja posk豉da貫m co ciekawsze kawa趾i do kupy.
Polecam uwadze komentarze s這wne operatora kamery
[movie=youtube]tSGp0PRux84[/movie]
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
Komentarze operatora przednie, no i kaloszki GZO te� -
Patrz帷 na filmiki i fotki z tej imprezy, mam nieodpart� ch耩 zapyta� - czy Pan S璠zia G堯wny Zawod闚, tak spod przys這wiowego du瞠go palca wyznaczy� "sobie" miejsce na odbywanie start闚 i l康owa�? Bo je瞠li jest taka zasada to nie mam pyta�. Ale je瞠li nie, to czy tej trawki to nie mo積a by這 przystrzyc kilka dni wcze郾iej w wyznaczonym uprzednio miejscu do wysoko軼i odpowiadaj帷ej modelom w ka盥ej skali? A tak widz�, 瞠 nawet du瞠 modele mia造 problem, aby nie kapotowa� przy l康owaniu, a mniejszy model uzyska� zapewne 0 punkt闚 za start, bo pilot boj帷 si� o podwozie poprosi� pomocnika o wyrzucenie modelu do startu - Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci庵貫j budowie SZD 39 Cobra 17
Andy napisa�/a:
czy Pan S璠zia G堯wny Zawod闚, tak spod przys這wiowego du瞠go palca wyznaczy� "sobie" miejsce na odbywanie start闚 i l康owa�?
Ano dok豉dnie tak by這 My kilka dni wcze郾iej wygolili鄉y nasz pas licz帷 na starty w tym miejscu, ale faktycznie kierunek wiatru by� niesprzyjaj帷y. Trzeba by by這 podchodzi� znad dzia貫k, co w tych warunkach nie koniecznie by這 bezpieczne. Z perspektywy czasu musz� przyzna�, 瞠 s璠zia mia� racj� przesuwaj帷 imprez� na 鈔odek lotniska. Niestety trawka przystrzy穎na na szybowce nie koniecznie odpowiada豉 modelom.
A z kaloszk闚 prosz� si� nie nabija� Mo瞠 wygl康aj� niewyj軼iowo, ale przynajmniej mia貫m sucho w butach brykaj帷 po trawce 鈍ie穎 po deszczu S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz