No to pierwszy dzień imprezy za nami.
Piloci i ich maszyny latali wysoko i głośno. Pogoda dopisała aż nadto.
Oj działo się, działo - jutro powtórka.
Kilka fotek z ostatniej akrobacji grupowej dzisiejszego dnia, wykonanych ode mnie z domu - około 3 km.
"Dokumentator grupowy" - stawoj, był tak zajęty oglądem i dokumentacją tego co się dzieje, że nawet telefonów nie odbierał. Materiału ma zapewne co nie miara - więc trzeba będzie trochę poczekać, aż dotrze do domku - odeśpi i zapewne jutro coś więcej zapoda.
Ci co nie byli, oczywiście niech żałują.
Edytowane przez Andy dnia 27.08.2011 20:25
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ciągłej budowie SZD 39 Cobra 17
Ja żałuję już przez pół roku , ale nie wszystko mozna pogodzić. Dlatego liczę na fotorecję.
Edytowane przez robloz dnia 28.08.2011 11:08
Makiety -PT 19
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.
Potwierdzam . Byłem na Air Show Radom 2011 oczywiście koszulka grupowa na sobie.Pokazy rewelacyjne.Zawsze powtarzam, że tylko na żywo odczujemy pozytywne wibracje tych pokazów.Zobaczymy doskonałą sztukę pilotażu, ujrzymy różne typy statków powietrznych, poczujemy ciepło i zapach spalin, moc silników oraz ich dżwięk, który łamie powietrze oraz porusza ziemię lotniska.Przekonamy się, że "niemożliwe jest możliwe".
Zapomniałeś dodać o czuciu Słońca na twarzy przez cały dzień. Wrażenie długo nie zapomniane.
No i będąc na pokazach można skosztować najlepszej na świecie pieczonej kiełbaski . Jeżeli jest po 18 zł za taki mały kawałek to musi być z wyrobów najwyższej półki !!
Jestem pod wielkim wrażeniem tegorocznych, radomskich pokazów.
Oczywiście będzie relacja foto i video
Edytowane przez stawoj dnia 28.08.2011 14:15
No i po imprezie.
Air Show Radom 2011 - zakończony.
Całe szczęście wszystko odbyło się zgodnie z planem i bez "przykrych" niespodzianek - no może poza ceną kawałka pieczonej kiełbaski - Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ciągłej budowie SZD 39 Cobra 17