Ile u nas w grupie jest osób co maj± samochód zdalnie sterowany lub zamierza mieæ.
Je¶li maj± to czy ten samochód nadaje siê np: do wy¶cigów na torze.
Je¶li macie samochód nadaj±cy siê do wy¶cigów to czy byliby¶cie zainteresowani wziêciem udzia³u w jakim¶ pokazowym wy¶cigu. Od czego¶ trzeba zacz±æ.
Edytowane przez stawoj dnia 23.03.2011 23:17
Juras a jakiej firmy kupiles ten model??
Ja tez mam model Tamiya TT-01D do driftu ale jak bym zmienil oponki to mozna by sie poscigac.
-----------------------------------------
Pozdrawiam
Misiek
Jest:
Katana 3D
Turnigy 9X v2 2,4GHz
Nismo Coppermix Silvia TT-01D
------------------------------------------
TEAM RC P£OCK www.teamrcplock.pl
------------------------------------------
No to ju¿ pierwsi chêtni s± i super. O poruszenie tego tematu zosta³em poproszony przez kolegê ze sklepu modelarskiego ATA z galerii Mosty. Jak by siê zebra³a grupka " samochodziarzy' to s± sk³onni z tego co zrozumia³em przygotowaæ nawet kawa³ek pasa do wy¶cigów i takie spotkanie(a) zorganizowaæ. My¶lê , ¿e oprócz zabawy chodzi im o to by przy okazji siê trochê pokazaæ i zareklamowaæ a najlepiej to robiæ w³a¶nie pokazuj±c jak te samochodziki je¿d¿±. Z tego co wiem to Arek "zawodowo" siê ¶ciga³ a Pawe³ (Bienias) w tym grubo siedzi. Mo¿e Panowie przejmijcie dalej inicjatywê ( bo ja to 110 % samolociarz) i wypytajcie o szczegó³y to co¶ uda siê wykombinowaæ.
Kolega na forum ma nick karasplock Karasiewicz Micha³
Edytowane przez stawoj dnia 21.02.2011 21:21
Ja - zawsze. Model chyba smiga - acz nie mam warunków na sprawdzenie (snieg). Opony mam do driftu i na wyk³adzine i na szose - wiec jestem uniwersalny.
Andrzeju, mam nadziejê , ¿e i Ty przy³±czysz siê do naszego teamu. Heliki, helikami a dla odstresowania co¶ bardziej przyziemnego te¿ by siê przyda³o
JURAS - my¶lê, ¿e mo¿e kiedy¶ tak. Kiedys nawet juz przymierza³em siê na zakupu modelu. Tymczasem jestem poch³oniêty ju¿ przygotowaniami do zawodów modeli ¶mig³owców - A Cobra czeka w "warsztacie" na dokoñczenie.
Panowie, czekamy na propozycje nazwy nowego dzia³u Forum o RC samochodach.
Edytowane przez Andy dnia 22.02.2011 07:52
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci±g³ej budowie SZD 39 Cobra 17
No kochane misie pysie z autkami RC widze, ¿e moja kandydatura przesz³a bez echa ale...
na wstepne wybadanie terenu wpadne do sklepu ATA jak tylko kolega "karasplock" okresli ramy czasowe. Mam juz punkt odniesienia w postaci toru jaki by³ w Blue City wiec jak zaproponuje cos slabszego w galerii tak pustej i martwej jak Mosty to bedzie nietêgo. Karasplock! trzymamy cie za j...a zebys zorganizowal podstawow± komórkê do spotkañ socjalnych dla modelarzy ko³owych (przynajlmniej tych asfaltowo-wyk³adzinowo-p³ytkowych).
Pozdrawiam
Kochany misiu Bieniasku
Je¶li chodzi o mnie to w pe³nej rozci±g³o¶ci swojej wypowiedzi jak najbardziej i w 100% procentach popieram bo i czemu by nie Twoj± kandydaturê na przedstawiciela RC Plock w kontaktach z ATA Modele oraz kierownika dru¿yny RC Car's Plock
Pozdrawiam
MarCin FotoDorob
Witam, pewnie trzeba bêdzie odbudowaæ gara¿ samochodowy i zacz±æ zabawê od nowa ja jestem chêtny na takie zawody, rozumiem ¿e narazie rozmawiamy o ¶ciganiu siê na wyk³adzinie, modele skala 1:10, napêd 4 x 4 silnik stockowy 23zwoje 540????
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com//
Arek, z tego co ja zalapalem rozmowe we w±tku to chodzi i rokrecenie dzialu modelarstwa samochodowego RC - a moze w zasadzie o jego organizacje, rozreklamowanie(ATA+RCPLOCK), organizacje miejsca spotkan i urz±dzenie kilku pokazówek z osobami je¿d¿±cymi (conajmniej ogarniaj±cymi auta). My¶lê, ¿e w zamian za wolny dostêp do zadaszonego toru wykladzinowego w Mostach damy rade to zrobic.