Ile u nas w grupie jest os鏏 co maj� samoch鏚 zdalnie sterowany lub zamierza mie�.
Je郵i maj� to czy ten samoch鏚 nadaje si� np: do wy軼ig闚 na torze.
Je郵i macie samoch鏚 nadaj帷y si� do wy軼ig闚 to czy byliby軼ie zainteresowani wzi璚iem udzia逝 w jakim� pokazowym wy軼igu. Od czego� trzeba zacz望.
Edytowane przez stawoj dnia 23.03.2011 23:17
Juras a jakiej firmy kupiles ten model??
Ja tez mam model Tamiya TT-01D do driftu ale jak bym zmienil oponki to mozna by sie poscigac.
-----------------------------------------
Pozdrawiam
Misiek
Jest:
Katana 3D
Turnigy 9X v2 2,4GHz
Nismo Coppermix Silvia TT-01D
------------------------------------------
TEAM RC PΜCK www.teamrcplock.pl
------------------------------------------
No to ju� pierwsi ch皻ni s� i super. O poruszenie tego tematu zosta貫m poproszony przez koleg� ze sklepu modelarskiego ATA z galerii Mosty. Jak by si� zebra豉 grupka " samochodziarzy' to s� sk這nni z tego co zrozumia貫m przygotowa� nawet kawa貫k pasa do wy軼ig闚 i takie spotkanie(a) zorganizowa�. My郵� , 瞠 opr鏂z zabawy chodzi im o to by przy okazji si� troch� pokaza� i zareklamowa� a najlepiej to robi� w豉郾ie pokazuj帷 jak te samochodziki je盥膨. Z tego co wiem to Arek "zawodowo" si� 軼iga� a Pawe� (Bienias) w tym grubo siedzi. Mo瞠 Panowie przejmijcie dalej inicjatyw� ( bo ja to 110 % samolociarz) i wypytajcie o szczeg馧y to co� uda si� wykombinowa�.
Kolega na forum ma nick karasplock Karasiewicz Micha�
Edytowane przez stawoj dnia 21.02.2011 21:21
Andrzeju, mam nadziej� , 瞠 i Ty przy陰czysz si� do naszego teamu. Heliki, helikami a dla odstresowania co� bardziej przyziemnego te� by si� przyda這
JURAS - my郵�, 瞠 mo瞠 kiedy� tak. Kiedys nawet juz przymierza貫m si� na zakupu modelu. Tymczasem jestem poch這ni皻y ju� przygotowaniami do zawod闚 modeli 鄉ig這wc闚 - A Cobra czeka w "warsztacie" na doko鎍zenie.
Panowie, czekamy na propozycje nazwy nowego dzia逝 Forum o RC samochodach.
Edytowane przez Andy dnia 22.02.2011 07:52
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci庵貫j budowie SZD 39 Cobra 17
No kochane misie pysie z autkami RC widze, 瞠 moja kandydatura przesz豉 bez echa ale...
na wstepne wybadanie terenu wpadne do sklepu ATA jak tylko kolega "karasplock" okresli ramy czasowe. Mam juz punkt odniesienia w postaci toru jaki by� w Blue City wiec jak zaproponuje cos slabszego w galerii tak pustej i martwej jak Mosty to bedzie niet璕o. Karasplock! trzymamy cie za j...a zebys zorganizowal podstawow� kom鏎k� do spotka� socjalnych dla modelarzy ko這wych (przynajlmniej tych asfaltowo-wyk豉dzinowo-p造tkowych).
Pozdrawiam
Kochany misiu Bieniasku
Je郵i chodzi o mnie to w pe軟ej rozci庵這軼i swojej wypowiedzi jak najbardziej i w 100% procentach popieram bo i czemu by nie Twoj� kandydatur� na przedstawiciela RC Plock w kontaktach z ATA Modele oraz kierownika dru篡ny RC Car's Plock Pozdrawiam
MarCin FotoDorob
Witam, pewnie trzeba b璠zie odbudowa� gara� samochodowy i zacz望 zabaw� od nowa ja jestem ch皻ny na takie zawody, rozumiem 瞠 narazie rozmawiamy o 軼iganiu si� na wyk豉dzinie, modele skala 1:10, nap璠 4 x 4 silnik stockowy 23zwoje 540????
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com//
Arek, z tego co ja zalapalem rozmowe we w徠ku to chodzi i rokrecenie dzialu modelarstwa samochodowego RC - a moze w zasadzie o jego organizacje, rozreklamowanie(ATA+RCPLOCK), organizacje miejsca spotkan i urz康zenie kilku pokaz闚ek z osobami je盥膨cymi (conajmniej ogarniaj帷ymi auta). My郵�, 瞠 w zamian za wolny dost瘼 do zadaszonego toru wykladzinowego w Mostach damy rade to zrobic.