Jeszcze raz gratuluję wygranym. Ja przez własną głupotę uszkodziłem model i spadłem z 2 miejsca po pierwszej kolejce na 9. Uszkodzenie są niewielkie (już w naprawie) a przy "okazji" model otrzyma nowe barwy.
Makiety -PT 19
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.
W tym roku mamy jeszcze co najmniej Włocławek, więc może nie trzeba będzie rok czekać Sławek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Witam kolegów, troszkę ochlonolem po zawodach jak dla mnie 4 miejsce to wielki sukces ale w większości zawdzięczam go kolegom za sugestie oraz podpowiedzi a w szczególności Slawkowi Wojtkowi oraz Pawłowi także wielkie dzięki no i miałem za sobą rewelacyjnego pomocnika . Faktycznie latanie za przysłowiową stodoła a latanie na zawodach jest zupełnie inne Niesamowicie przykro mi z powodu Roberta mam pewne wyrzuty tym bardziej że stałem za, powinienem krzyknąć żebyś odpuścił między innymi po to tam bylem ale mnie zamurowalo, SORY !! . Jedynie co mogę zrobić to pomóc w naprawie i mam nadzieję że polatamy w Włocławku Muszę jeszcze poćwiczyć figury żeby trochę was dogonić punkcikami bo pajperka raczej nie będę przerabial pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzięki za pomoc!!
Edytowane przez krzysiek11 dnia 22.05.2017 13:30
Krzysiek, po pierwsze to miejsce 3, a po drugie o jakich wyrzutach sumienia mówisz. Aparatura była w moich rękach i sam powinienem zadecydować o odpuszvzeniu figury, tym bardziej że już od samego wejścia wiedziałem że coś jest nie tak. Model już w warsztacie, uszkodzenia b. małe, tylko szkoda dobrego miejsca.
Nawiasem mówiąc to lepiej mi się latalo we Włocławku przy silnym wietrze, może dlatego że pilot był bardziej skupiony na tym co robi. Makiety -PT 19
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.
Super filmik - dzięki Paweł!
Sławek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4