SlavikS napisa�/a:
Wznios dla Wicherka najlepszy 3,5 stopnia. Za ma造 wznios - model b璠zie niestateczny, za du篡 wznios - model b璠zie niech皻nie reagowa� na ster kierunku...
Chcia貫m wam bardzo podzi瘯owa� za rady i naprowadzenie na w豉軼iwy tor... Wicherek z tym wzniosem skr璚a jak na lotkach jestem bardzo zadowolony.
Temat jest za這穎ny o modelu tartacznym to kontynuuj� dalej - ma kto� plany dolnop豉ta z sta造m podwoziem od 1m do 1,4m rozpi皻o軼i pod silnik elektryczny. typu lataj帷a trumna np. Spacewalker ???
Dawid spacewalker to bardzo prosta konstrukcja postaw poprzeczk� nieco wy瞠j Pozdrawiam
Taranis
Caarson
w budowie RYAN Specjal
Cirrus Sr20
A ja Ci proponuj� Klemm L25d. To jest fajny modelik z okresu i w typie mojego Motha.
S� niez貫 plany firmy Krick w skali 1:7 wi璚 mo積a spokojnie elektryka robi�, ewentualnie powi瘯szy� i ju� jak捷 makietk� spalinow� 1:5 pod zawody F4H-P wystruga�. Te konstrukcje lataj� bardzo dobrze. Texana na pocz徠ek raczej odradzam.
http://www.outerz...sp?ID=3159S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Mia貫m kiedy� z allegro plany samolotu Erla 5 - wygl康em przypomina troch� klema tylko mask� ma brzydsz�. Mog� poszuka�.
"Gdybym mia� wybra�, wola豚ym ptaki ni� samoloty "
C. Lindberg
Dzi瘯i za info - na razie musz� wyrobi� podk豉dy pod panele, bo le膨 i mnie wkurzaj�. Klemm Mi si� podoba i chyba na niego padnie. Patrz帷 po filmikach na YT to lata bardziej spokojnie ni� Texan. Za to Texan lata ju� bardziej jak my郵iwiec ale podobno wi瘯sze sztuki powinny mie� klapy... na jednego i drugiego przyjdzie czas
Edytowane przez lesiu7 dnia 30.01.2017 10:05