Zbli瘸j帷y si� remont mieszkania sk這ni� mnie ( nie chcia貫m nic bardzo ambitnego) do zrobienia kolejnego deproniaka - ale 瞠by nie by� to kolejny trenerek, postanowi貫m zrobi� co� z dwoma silnikami.
Jak dobrze p鎩dzie to powinno wygl康a� tak :
W oryginale jest to model o rozpi皻o軼i 1m, ja zrobi� 1,2m -bo takie mam akurat podk豉dy.
Silniki dam 2x Emax XA2212 - 820kV (posiadam jedn� sztuk� - je瞠li kto� ma drug� to odkupi�, jak nie to za miesi帷 b璠� w abc-rc)
Troch� pod逝ba貫m, mia貫m dylemat czy odcina� od jednego regulatora 鈔odkowy kabel - bo a forach zdania s� podzielone... nic nie odcina貫m i na razie bez 鄉igie� wszystko ok.. Regulatory dzia豉j� na kablu Y, prawy silnik kr璚i si� w prawo, lewy w lewo- jest idealnie.
Ko趾i do monta簑 skrzyd豉 s� tylko tymczasowe - jeszcze przed oklejeniem kad逝ba musz� go ulotni� i ustawi� odpowiedni k徠 natarcia. Powoli to idzie....
Edytowane przez lesiu7 dnia 20.08.2016 12:40
Powoli wida� 鈍iate趾o w tunelu... jeszcze strzel� jaki� napis, zmieni� 鄉iga na mniejsze i wyr闚nam ta鄉� tu i 闚dzie . Ca這嗆 z pakietem 2200 wa篡 1100g. - na razie jego ci篹aru si� nie boj�, bo powierzchnia skrzyde� robi wra瞠nie. Powoli szukam pola na oblot...
Edytowane przez lesiu7 dnia 07.09.2016 21:18
Jackal polecia� narazie tylko ma造 filmik, bo nie by這 dy簑rnego operatora. Fajnie bo lata na p馧 gazu a balem si�, 瞠 b璠zie gorzej, no i mimo swojej wagi pi瘯nie szybuje. Ale nie polata貫m d逝go musia貫m l康owa� bo jeden silnik dosta� wibracji, to pewnie przez otw鏎 w 鄉igle kt鏎y sam powi瘯sza貫m ... YouTube Video
Edytowane przez lesiu7 dnia 16.09.2016 07:39
A mnie na oblot nie zaprosi貫� ?? nie 豉dnie....
Taranis
Caarson
w budowie RYAN Specjal
Cirrus Sr20
Spoko nagrasz mi jeszcze filmik - robi� jeszcze os這ny do silnik闚 i jeden silnik ma dziwne luzy - zam闚i貫m o鄂� i 這篡sko.... a jak b璠ziesz grzeczny, to dam Ci si� przelecie�
Edytowane przez lesiu7 dnia 20.09.2016 10:40