Czym jest ACESS najlepiej przedstawia zdjêcie powy¿ej - model budowany przez Marcina ca³± zimê, zmieni³ siê w ruinê w ci±gu jednego popo³udnia - ale zdoby³ podium !. Je¶li bêdzie z czego to mo¿e uda siê wgraæ jaki¶ materia³ wideo - zobaczê.
A tam zaraz w ruinê. Dobry jeszcze jest. Jeszcze kiedy¶ podium wywalczy.
Galeria git! Ale ¿e¶ porobi³ portrety psychologiczne. Znam trochê tych ludzi i w³a¶ciwie ka¿dy ma swoj± zajebist± minê
Edytowane przez Piotrek B dnia 26.04.2015 20:13
Nie biorê grawitacji na powa¿nie.
Gratuluje udanej imprezy - widaæ, ¿e wszyscy dobrze siê bawili. Przeje¿d¿a³em w sobotê i kusi³o ¿eby zajrzeæ ale by³em z dwu-letnim dzieckiem i nie mia³em kasków . On by siê odnalaz³ doskonale bo uwielbia siê bawiæ w stra¿aka, ale odpowiedzialno¶æ rodzicielska mi nie pozwoli³a
Ten mój Nieuport wygl±da op³akanie, nie mniej jestem z niego dumny. Zastanawiam siê czy go odbudowaæ, czy robiæ nowy. Takie zawody to olbrzymia dawka do¶wiadczenia. Na przyk³ad to, ¿e walka to nie tylko ciêcie ta¶my, ale te¿ sprawny model z niezawodnym napêdem, który wylata w powietrzu ile siê da!
A zawody super - trochê inny klimat, mo¿e przez to,¿e ha³as wiêkszy i czuæ ten specyficzny zapach spalonej benzyny - tak jakby trochê wy¿sza liga. ¯eby tylko trochê wiêcej ciêæ by³o...
Ja w to wchodzê i wszystkim,którzy siê zaanga¿owali dziêkujê - takiej imprezy nie da siê zrobiæ we trzech.
Wojtek super fotki - coraz lepsze, dziêki za ogarniêcie grilla.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 26.04.2015 23:34
"Gdybym mia³ wybraæ, wola³bym ptaki ni¿ samoloty "
C. Lindberg
Ciekawe po jakiej taryfie nam to wyposa¿enie policz±. Chyba, ¿e po prostu im ten toi toi nie po drodze i prêdzej czy pó¼niej go zabior±. Do Piotrka siê nie mogê dodzwoniæ...
C. Lindberg
AQUARIUS napisa³/a:
Nikt nie zadzwoni³, bo wszyscy byli przekonani, ¿e ty to zrobi³e¶.
A widzisz jak ¿ycie potrafi jeszcze zaskoczyæ Pewnie jakbym wiedzia³, ¿e tak d³ugo stoi to bym zadzwoni³. Ale na szczê¶cie mia³em lepsze widoki z okna
Nie biorê grawitacji na powa¿nie.
Ja te¿ w koñcu z³o¿y³em swój - delegacje maj± swoje plusy
[movie=youtube]ZlmV4Ph5kYQ[/movie]
S³awek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Fajne filmy. Ciekawe czy Wojtek co¶ jeszcze skrêci.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 15.05.2015 14:19
C. Lindberg