Czym jest ACESS najlepiej przedstawia zdj璚ie powy瞠j - model budowany przez Marcina ca陰 zim�, zmieni� si� w ruin� w ci庵u jednego popo逝dnia - ale zdoby� podium !. Je郵i b璠zie z czego to mo瞠 uda si� wgra� jaki� materia� wideo - zobacz�.
A tam zaraz w ruin�. Dobry jeszcze jest. Jeszcze kiedy� podium wywalczy.
Galeria git! Ale 瞠� porobi� portrety psychologiczne. Znam troch� tych ludzi i w豉軼iwie ka盥y ma swoj� zajebist� min�
Edytowane przez Piotrek B dnia 26.04.2015 20:13
Nie bior� grawitacji na powa積ie.
Gratuluje udanej imprezy - wida�, 瞠 wszyscy dobrze si� bawili. Przeje盥瘸貫m w sobot� i kusi這 瞠by zajrze� ale by貫m z dwu-letnim dzieckiem i nie mia貫m kask闚 . On by si� odnalaz� doskonale bo uwielbia si� bawi� w stra瘸ka, ale odpowiedzialno嗆 rodzicielska mi nie pozwoli豉
Ten m鎩 Nieuport wygl康a op豉kanie, nie mniej jestem z niego dumny. Zastanawiam si� czy go odbudowa�, czy robi� nowy. Takie zawody to olbrzymia dawka do鈍iadczenia. Na przyk豉d to, 瞠 walka to nie tylko ci璚ie ta鄉y, ale te� sprawny model z niezawodnym nap璠em, kt鏎y wylata w powietrzu ile si� da!
A zawody super - troch� inny klimat, mo瞠 przez to,瞠 ha豉s wi瘯szy i czu� ten specyficzny zapach spalonej benzyny - tak jakby troch� wy窺za liga. 疾by tylko troch� wi璚ej ci耩 by這...
Ja w to wchodz� i wszystkim,kt鏎zy si� zaanga穎wali dzi瘯uj� - takiej imprezy nie da si� zrobi� we trzech.
Wojtek super fotki - coraz lepsze, dzi瘯i za ogarni璚ie grilla.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 26.04.2015 23:34
"Gdybym mia� wybra�, wola豚ym ptaki ni� samoloty "
C. Lindberg
Ciekawe po jakiej taryfie nam to wyposa瞠nie policz�. Chyba, 瞠 po prostu im ten toi toi nie po drodze i pr璠zej czy p騧niej go zabior�. Do Piotrka si� nie mog� dodzwoni�...
C. Lindberg
AQUARIUS napisa�/a:
Nikt nie zadzwoni�, bo wszyscy byli przekonani, 瞠 ty to zrobi貫�.
A widzisz jak 篡cie potrafi jeszcze zaskoczy� Pewnie jakbym wiedzia�, 瞠 tak d逝go stoi to bym zadzwoni�. Ale na szcz窷cie mia貫m lepsze widoki z oknaNie bior� grawitacji na powa積ie.
Fajne filmy. Ciekawe czy Wojtek co� jeszcze skr璚i.
Edytowane przez AQUARIUS dnia 15.05.2015 14:19
C. Lindberg