Z nut� od鈍ie瞠nia tematu Chcia豚ym si� dowiedzie� od posiadaczy HK 450 - jaki jest orientacyjny koszt kompletnego modelu tego helikoptera? B康� te� przedzia造 cenowe.
Poniewa� jestem tu nowy, par� s堯w o mnie. Mam 27 lat, a modelarstwem tak naprawd� zarazi貫m si� dawno temu od mojego taty. D逝go nie zajmowa貫m si� modelarstwem (bardziej lataniem w moim przypadku, cho� maj帷 z 14 lat zbudowa貫m swoje skrzyd這 do szybowca ), jednak zawsze podziwia貫m, by貫m na wielu r騜nych zawodach modeli samolot闚 RC, gigant闚 itp.
Od niedawna latam lama V4 Sprawia mi to wielk� frajd� i wydaje mi si�, 瞠 w podstawowym stopniu, ca趾iem nie幢e j� opanowa貫m. Latam g堯wnie na zewn徠rz przy delikatnym wietrze lub bez niego. No i tak powoli my郵� o jakim� porz康nym jednowirnikowcu
Edytowane przez marcin dnia 19.04.2015 18:54
My郵�, 瞠 nie ma sensu si� pcha� w 450
Model klasy 500 jest najbardziej optymalny rozwi您aniem, nie wiele dro窺zy od 450 ale o wiele bardziej stabilny i wi瘯szy.
Musisz sam wej嗆 na stron� HC i sobie zliczy� koszty skompletowania modelu, mo瞠sz te� zobaczy� na allegro ile kosztuj� cz窷ci.
Oczywi軼ie zrobisz jak b璠ziesz uwa瘸�, to jest Tw鎩 wyb鏎 ale ja zaczyna貫m od 450 i wiem , 瞠 500 jest idealnym wyborem na pocz徠ek Aurora 9
Tarot 650/Naza V2