Polata³em troszkê miêdzy deszczami ale co ciekawe tak mnie zdmuchnelo ze gliderem zrobilem 2 koreczki i bum na ziemie - naszczescie w ostatniej fazie lekko wyprowadzilem i poza wyrwana kamera nic sie nie stalo.
Piotrek uciek³ ale ja jeszcze polata³em. Popoludnie nie nastraja ogniskowo - jak szedlem po glidera w okolice kombajnow to wrocilem z mokrymi butami i spodniami.
Edytowane przez Bienias dnia 11.08.2012 14:50
No to straszny pech z tym deszczem - u mnie by³o mokro tylko rano. Popo³udniu by³o ca³kiem ca³kiem - bez deszczu, ale za to z wiaterkiem - no i mimo tego by³o 7 x Bonanza -
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci±g³ej budowie SZD 39 Cobra 17
Pozwolicie, ¿e na chwilkê powrócê jeszcze do Bieszczad:
A tak potrafi± zrobiæ to inni - na szlaku przez Po³oninê Wetliñsk± mija³em tych ludzi i zastanawia³em siê co oni majstruj± w³a¶nie z tymi statywami - a teraz ju¿ wiem - warto popatrzeæ i podpatrzeæ to i tamto z technologi fotografii i filmu:
YouTube Video
Edytowane przez Andy dnia 12.08.2012 12:24
Andy
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
Ale piêkne! Andy chcesz mnie normalnie wykoñczyæ... Bedê na po³oninach za tydzieñ, i my¶la³em, ¿e jako¶ ten tydzieñ zleci a tu masz - taki film! I jak tu sie skupiæ na pracy....
"Gdybym mia³ wybraæ, wola³bym ptaki ni¿ samoloty "
C. Lindberg
Szanowny Aquariusie - dasz radê .
A filmik bardzo ³adny, dlatego nie mog³em siê powstrzymaæ - akurat te miejsca, które i ja odwiedzi³em, wiec bardzo mi³e wspomnienia i warto to i tamto w nim podpatrzeæ.
Andy
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM