Super filmik.
Pocz±tek filmu to dobry sposób na sen, niskie przeloty, spokojna muzyka. Super by³oby tak nisko polataæ.
Edytowane przez Thomas dnia 16.05.2012 07:11
Tomek
Kurcze jak to jest - mam tak± kamerê i nagrywa³em z pok³adu wicherka, ale na bank obraz z tej mojej siê do tego co widze wy¿ej nie umywa...
"Gdybym mia³ wybraæ, wola³bym ptaki ni¿ samoloty "
C. Lindberg
Aquarius: ja mam tak± sam± z 3ch zamówionych sztuk i moja te¿ nagrywa s³abo - mam nieostry orbraz na bokach a ostry w centrum. Wpisalem to w google i okazalo sie ze musze wyregulowac sobie ostrosc w obiektywie Po drugie ja obslugi musialem sie nauczyc z poradnika na rcgroups bo nijak nie moglem ugryzc tego formatu a jak juz ugryzlem to filmy byly slabej jakosci. Teraz juz ja ogarnalem (poza ta nieszczesna ostroscia) i jestem z niej zadowoliny - dla mnie powaznym minusem jest zamala bateria - 30 minut pracy i bajbaj. Moje loty fpv to czasem ponad godzina i juz 2 razy zdarzylo mi sie ze fajne momenty sie nie nagraly. Bede musial zastosowac pakiet zewnetrzny. Poza tym kamera ma ocene jakosc/cena 9.5/10.
Wojtek widzê ¿e kamerka ci podpasowa³a ,ale na pocz±tku po tych z HK by³o pow±tpiewanie co?Znalaz³em co¶ takiego http://www.foxtec...p-498.html no i widzê ¿e sobie chwal±
Ogólnie to nie jestem zachwycony kamerk± 808#16. Mo¿e jako gad¿et ¿eby kogo¶ z ukrycia nagraæ to tak ale na pewno nie nadaje siê by co¶ ³adnego nagraæ z lotu. Obraz nie jest ostry i nie ma ¿adnej stabilizacji a 720 HD jest raczej informacj± marketingow± aby siê lepiej sprzedawa³a. Aby byæ sprawiedliwym trzeba dodaæ, ¿e za 39$ nie kupi siê nic nawet zbli¿onego i jak kto¶ chce siê tylko pobawiæ i nagrywaæ dzia³ki s±siadów to polecam.